Products kita

Kita bisa gawé wesi sembrani saka macem-macem situs

Kayata: NM H, SH, UH, EH, kabeh jinis manéka bisa diprodhuksi miturut syarat tartamtu saka pelanggan. produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi, kayata: motor, Toys, electronics, audio, telpon seluler, komputer, tas, generator lan industri.

More Detail

Babagan awake dhewe

Zhejiang Meigot Import lan Export Co., Ltd. punika exporter profesional saka wesi sembrani Nd-Fe-B. Wis produksi lan Processing tambahan perusahaan khusus, Ningbo Yongpeng Magnetism Co., Ltd. Our company ngetik industri Nd-Fe-B ing 2006. ukuran perusahaan kita wis mboko sithik tambah lan produksi lan Processing peralatan lengkap. Kita duwe kapasitas produksi kuwat, lan duwe Managers-kelas kapisan lan teknisi, kita bisa berkembang macem-macem wesi sembrani khusus-shaped.

Sanjiang kita

pabrik Tampilan

Kita duwe kapasitas produksi kuwat, lan duwe Managers-kelas kapisan lan teknisi, bisa berkembang macem-macem wesi sembrani khusus-shaped.

pabrik Tampilan

Kita Mei GE TI

certificate

produk kita kabeh ketemu standar kualitas internasional.

certificate

Sanjiang kita

Qualifications

Qualifications
Tampilan Online Chat!