Babagan awake dhewe

PTR

Zhejiang Meigot Import lan Export Co., Ltd. punika exporter profesional saka wesi sembrani Nd-Fe-B. Wis produksi lan Processing tambahan perusahaan khusus, Ningbo Yongpeng Magnetism Co., Ltd. Our company ngetik industri Nd-Fe-B ing 2006. ukuran perusahaan kita wis mboko sithik tambah lan produksi lan Processing peralatan lengkap. Kita duwe kapasitas produksi kuwat, lan duwe Managers-kelas kapisan lan teknisi, kita bisa berkembang macem-macem wesi sembrani khusus-shaped.

Our company is located in Ningbo, Provinsi Zhejiang, kang iku sawijining kutha gisik karo transportasi trep lan segara lengkap, tanah lan transportasi udhara. produk kita kabeh ketemu standar kualitas internasional. We digunakake kanggo ngekspor barang kita kanggo kabeh bagéan donya liwat perusahaan dagang. Saiki kita kudu kemampuan kanggo ngekspor produk kita dhewe.

 

PTR
RPT

Ing saiki, kita bisa ngasilaké wesi sembrani saka macem-macem situs, kayata: NM H, SH, UH, EH, kabeh jinis manéka bisa diprodhuksi miturut syarat tartamtu saka pelanggan. produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi, kayata: motor, Toys, electronics, audio, telpon seluler, komputer, tas, generator lan industri.

 

00

Kabeh Staff kita are looking nerusake kanggo dadi bisnis partners karo perusahaan, sahingga sampeyan kualitas produk paling dipercaya, layanan produksi paling intim.


Tampilan Online Chat!