Produktet tona

Ne mund të prodhojnë magnet e pronave të ndryshme

Të tilla si: NM H, SH, UH, EH, të gjitha llojet e formave mund të prodhohen në përputhje me kërkesat specifike të klientëve. Produktet tona kanë një gamë të gjerë të aplikacioneve, të tilla si: motor, lodra, elektronikë, audio, telefonat mobil, kompjuterë, çanta, gjeneratorë dhe industri të tjera.

Me shume detaje

Rreth nesh

Zhejiang Meigot Importi dhe Eksporti Co, Ltd, është një eksportues profesional të magnet Nd-Fe-B. Ajo ka një prodhim dhe përpunim plotësuese kompani të veçantë, Ningbo YongPeng Magnetism Co, Ltd Kompania jonë hyrë në industrinë Nd-Fe-B në vitin 2006. Shkalla e kompanisë sonë është rritur gradualisht dhe prodhimit dhe përpunimit pajisje është e plotë. Ne kemi një kapacitet të fortë të prodhimit, dhe kanë menaxherët në klasë të parë dhe teknikë, ne mund të zhvillojnë një shumëllojshmëri të magnet të veçanta në formë.

Sanjiang ynë

Fabrika Display

Ne kemi një kapacitet të fortë të prodhimit, dhe kanë menaxherët në klasë të parë dhe teknikë, mund të zhvillojnë një shumëllojshmëri të magnet të veçanta në formë.

Fabrika Display

Our MIE GE TI

certifikatë

Produktet tona të gjitha të përmbushur standardet ndërkombëtare të cilësisë.

certifikatë

Sanjiang ynë

Qualifications

Qualifications
WhatsApp Online Chat!