Produk kami

Urang bisa ngahasilkeun magnet rupa sipat

Kayaning: nm H, SH, Eh, EH, sagala jinis wangun bisa dihasilkeun nurutkeun sarat husus konsumén. produk urang boga rupa-rupa aplikasi, kayaning: motor, Toys, éléktronika, audio, ponsel, komputer, tas, Generators jeung industri lianna.

leuwih jéntré

Tentang Kami

Zhejiang Meigot Impor na Ékspor Co., Ltd. mangrupakeun éksportir profésional magnet nd-Fe-B. Mibanda produksi jeung ngolah cabangna parusahaan husus, Ningbo Yongpeng Magnetism Co., Ltd. parusahaan kami diasupkeun Industri nd-Fe-B di 2006. The skala parusahaan urang geus laun ngaronjat jeung produksi jeung ngolah peralatan geus réngsé. Simkuring boga kapasitas produksina kuat, sarta gaduh manajer-kelas munggaran tur technicians, urang bisa ngamekarkeun rupa-rupa magnet husus ngawangun.

Sanjiang kami

pabrik Témbongkeun

Simkuring boga kapasitas produksina kuat, sarta gaduh manajer-kelas munggaran tur technicians, bisa ngamekarkeun rupa-rupa magnet husus ngawangun.

pabrik Témbongkeun

Kami MEI gé TI

Sertipikat

produk urang sadayana minuhan standar kualitas internasional.

Sertipikat

Sanjiang kami

Qualifications

Qualifications
WhatsApp Online Chat!